فایل ورد مقاله بهينه سازي توليد کيک کم کالري بااستفاده ازشيرين کننده استويا

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله بهينه سازي توليد کيک کم کالري بااستفاده ازشيرين کننده استويا دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بهينه سازي توليد کيک کم کالري بااستفاده ازشيرين کننده استويا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بهينه سازي توليد کيک کم کالري بااستفاده ازشيرين کننده استويا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بهينه سازي توليد کيک کم کالري بااستفاده ازشيرين کننده استويا :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:20
نویسنده(ها):
زهرا نظری – دانشجوی دکتری دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
کیک یکی ازمحصولاتی است که درسرتاسردنیا مورداستفاده قرارمیگیرد ویکی ازترکیبات اصلی آن شکر می باشد امروزه تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات بدون چربی رو به افزایش است هدف ازتحقیق جایگزینی شکر بااستویا و سوربیتول مایع همراه با هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها می باشد نتایج نشان داد که افزودن سوربیتول باعث کاهش ویسکوزیته میگردد افزودن هیدروکلوئید زانتان و امولسیفایر پلی سوربات 60 ویسکوزیته خمیرحاوی 100درصد سوربیتول را افزایش میدهد افزودن ترکیب زانتان پلی سوربات 60 همراه با 100درصد سوربیتول باعث افزایش ویسکوزیته خمیر و خصوصیات کیفی کیک میگردد

توضیحات بیشتر