فایل ورد مقاله مقايسه رفتار حرارتي نشاسته فسفاته گندم با نشاسته اتصال عرضي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مقايسه رفتار حرارتي نشاسته فسفاته گندم با نشاسته اتصال عرضي دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه رفتار حرارتي نشاسته فسفاته گندم با نشاسته اتصال عرضي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه رفتار حرارتي نشاسته فسفاته گندم با نشاسته اتصال عرضي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه رفتار حرارتي نشاسته فسفاته گندم با نشاسته اتصال عرضي :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:14
نویسنده(ها):
طلا رضایی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشجوی کارشناسی ارشد، باشگاه پژوهشگران جوان، یاسوج، ایران
محسن رادی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، دانشکده کشاورزی، عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، باشگاه پژوهشگران جوان، یاسوج، ایران

چکیده:
نشاسته یکی از منابع اصلی ذخیره شده در دانه های غله ای است. نشاسته ها 75-60 درصد از وزن دانه غلات را شامل می شوند. نشاسته ها و نشاسته های اصلاح شده علاوه بر ارزش غذایی می توانند برای اثرگذاری بر ویژیگی های فیزیکی بسیاری از مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند. با این وجود در بسیاری موارد استفاده ازنشاسته در محصولات غذایی به دلیل مشکلات عملکردی آن امکانپذیر نمی باشد. در این تحقیق محلول 5 درصد نشاسته فسفاته و نشاسته اتصال عرضی شده در دمای 55 درجه سانتی گراد تهیه گردید و با بررسی نمونه ها توسط دستگاه رئومتری این نتیجه حاصل شد که نشاسته فسفاته نسبت به نشاسته اتصال عرضی شدهبرای ژلاتینه شدن به دمای کمتری نیاز دارد؛ در نتیجه نشاسته فسفاته سریع تر ژلاتینه می شود؛ یعنی در فاصله زمانی کمتر ژلاتینه شدن اتفاق می افتد. هدف از این تحقیق بررسی رفتار نشاسته فسفاته گندم با نشاسته اتصال عرضی شده نسبت به فرایند حرارتی می باشد.

توضیحات بیشتر