فایل ورد مقاله پروبيوتيک ها و نقش آن درصنايع غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله پروبيوتيک ها و نقش آن درصنايع غذايي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله پروبيوتيک ها و نقش آن درصنايع غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله پروبيوتيک ها و نقش آن درصنايع غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله پروبيوتيک ها و نقش آن درصنايع غذايي :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
فهیمه سادات یاسینی – فارغ التحصیل کارشناس ارشد مهندسی علوم وص نایع غذایی دانشگاه ازاددامغان
مرضیه بلندی – استادیارگروه صنایع غذایی دانشگاه ازادواحددامغان

چکیده:
اگرچه بیش از100سال ازارایه مفهوم پروبیوتیک توسط الی مچینکوف میگذارد اما درکشور ما تولید و مصرف فراورده های غذایی پروبیوتیک هنوز سابهق ای بیش از12سال ندارد لبنیات پروبیوتیک به دسته ای ازفراورده های غذایی گفته میشود که شامل یک یامخلوطی ازکشتهای باکتریایی زنده و مفید اند که مصرف آنها باعث ایجادتعادل درفلورمیکروبی روده ودرنهایت سبب افزایش سلامتی انسان میشود معمول ترین میکروارگانیسم های پروبیوتیک به سه گروه باکتریها مخمرها و کپکها تقسیم میشود فراورده های لبنی پروبیوتیک همچون ماست درحال حاضر پرمصرف ترین و مقبول ترین موادغذایی پروبیوتیک هستند اما امروزه تولید و مصرف انواع فراورده های لبنی غیرلبنی پروبیوتیک همچون محصولات غلات نوشیدنی و شیرسویا غذای کودک و فراورده های گوشتی نیز بطور روزافزون موردتوجه قرارگرفته است بنابراین لازم است به نظر می رسد باتوجه به اثرات سلامت بخش فراورده های پروبیوتیک و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها درخصوص شناسایی جایگاه باکتریهای پروبیوتیک و همچنین تولید و مصرف فرااورده های غذایی پروبیوتیک بیش ازپیش گام برداشته شود

توضیحات بیشتر