فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني سويا و کلزا

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني سويا و کلزا دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني سويا و کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني سويا و کلزا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني سويا و کلزا :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
ابولفضل بوژمهرانی – عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
محمد رستمی – عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
مهدی فرقانی – عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
حمید بخش آبادی – دانش آموخته کارشناسی ارشد رشت هی علوم و صنایع غذایی دانشگاه گرگان

چکیده:
امروزه دانه های روغنی مهمترین منابع روغنهای خوراکی هستند و از جایگاه خاصی در کشاورزی برخوردار می باشند. در این تحقیق به مقایسه ی روغن و کنجاله ی تولیدی دو دانه ی روغنی کلزا و سویا پرداخته شد. بدین منظور از طرح کاملا تصادفی برای انداز ه گیری ویژگ یهای روغن و کنجاله شامل، میزان پروتئین و رطوبت کنجاله و اسیدیته و لرد روغن استفاده گردید. نتایج نشان داد که میزان پروتئین در کنجاله سویا 46 درصد بیش از کنجاله کلزا بود. میزان رطوبت کنجاله در هر دو دانه در حدود 12 درصد بود که در رنج تعریف شده ی استاندارد خود قرار داشت. روغن حاصل از دانه ی کلزا دارای اسیدیته و لرد بالاتری نسبت به روغن سویا بود.

توضیحات بیشتر