فایل ورد مقاله پروتئين شيرين توماتين جايگزيني اميد بخش براي شيرين کننده هاي مصنوعي در توليد مواد غذايي رژيمي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله پروتئين شيرين توماتين جايگزيني اميد بخش براي شيرين کننده هاي مصنوعي در توليد مواد غذايي رژيمي دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله پروتئين شيرين توماتين جايگزيني اميد بخش براي شيرين کننده هاي مصنوعي در توليد مواد غذايي رژيمي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله پروتئين شيرين توماتين جايگزيني اميد بخش براي شيرين کننده هاي مصنوعي در توليد مواد غذايي رژيمي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله پروتئين شيرين توماتين جايگزيني اميد بخش براي شيرين کننده هاي مصنوعي در توليد مواد غذايي رژيمي :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:4
نویسنده(ها):
جعفر ذوالعلی – بخش بیوتکنولوژی کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان
عالیه رجبعلی پور – بخش بیوتکنولوژی کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده:
افزایش تعداد افرادمبتلا به بیماریهای ناشی ازمصرف قند این ماده را به عنوان یک تهدید جدی برای سلامت بشر معرفی شده است مدتهاست که شیرین کننده های مصنوعی کم کالری درغذاها و نوشیدنی های رژیمی استفاده میشوند اما مشخص شده است که این شیرین کننده ها عوارض جانبی بسیاری درپی دارند دراین زمینه پروتئین های شیرین جایگزین مناسبی برای شیرین کننده های مصنوعی می باشند این پروتئین ها شیرین کننده های قوی کم کالری و بی خطر برای سلامت انسان هستندامروزه دربسیاری ازکشورها ازاین پروتئین ها به عنوان شیرین کنده های کم کالری درمواد غذایی رژیمی استفاده میشود دربین پروتئین های شیرین توماتین امیدوارکننده ترین گزینه دراین زمینه به نظر می رسد

توضیحات بیشتر