فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني کنجد و آفتاب گردان توليد شده در مقياس صنعتي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني کنجد و آفتاب گردان توليد شده در مقياس صنعتي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني کنجد و آفتاب گردان توليد شده در مقياس صنعتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني کنجد و آفتاب گردان توليد شده در مقياس صنعتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ي روغني کنجد و آفتاب گردان توليد شده در مقياس صنعتي :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
ابولفضل بوژمهرانی – عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
محمد رستمی – عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
مهدی فرقانی – عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
حمید بخش آبادی – دانش آموخته کارشناسی ارشد رشت هی علوم و صنایع غذایی دانشگاه گرگان

چکیده:
نیاز به تأمین روغن خوراکی سبب افزایش قابل توجه کشت آفتابگردان در ایران و جهان طی سال های اخیر شده است. دانه کنجد با داشتن درصد روغن بالا و با کیفیت خوب به عنوان ملکه دانه های روغنی برای تغذیه انسان شناخته شده است. در این تحقیق به مقایسه روغن و کنجاله دو دانه ی روغنی آفتاب گردان و کنجد که به مقیاس صنعتی تولید شده بودند، پرداخته شد. بدین منظور در روغن تولیدی، ویژگی هایی از قبیل میزان لرد و اسیدیته و در مورد کنجاله، میزان چربی، رطوبت و پروتئین در قالب طرح کاملا تصادفی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که میزان اسیدیته روغن تولیدی از دانه ی کنجد دارای اسیدیته بالاتری بود. میزان لرد در هر دو روغن مورد مطالعه کمتر از 0/5 درصد بود. میزان چربی در کنجاله کنجد در حدود 50 درصد بیش از کنجاله آفتا ب گردان بود. نوع دانه بر میزان رطوبت و پروتئین کنجاله تاثیر معنی دار نداشت.

توضیحات بیشتر