فایل ورد مقاله مقايسه ميزان ليکوپن تفاله گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مقايسه ميزان ليکوپن تفاله گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه ميزان ليکوپن تفاله گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه ميزان ليکوپن تفاله گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه ميزان ليکوپن تفاله گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
مهدی مرادی کهواده – دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشجوی کارشناسی ارشد، باشگاه پژوهشگران جوان، یاسوج، ایران
محسن رادی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، دانشکده کشاورزی، هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، باشگاه پژوهشگران جوان، یاسوج، ایران

چکیده:
لیکوپن یک هیدروکربن چربی دار غیر اشباع می باشد و مهم ترین رنگدانه یافت شده در گوجه فرنگی است. هدف از این بررسی مقایسه میزان لیکوپن تفاله گوجه فرنگی با رب گوجه فرنگی می باشد. در این مطالعه ابتدا اولئورزین موجود در تفاله گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی تحت شرایط آزمایشگاهی و تاریکی با استفاده از حلال های ان- هگزان، استن، اتانول، مخلوطی از حلال های ان-هگزان، استن و اتانول به نسبت 1:1:2 و مخلوط ان-هگزان و استن به نسبت 1:1 استخراج گردید. سپس میزان لیکوپن نمونه ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصله بیانگر این بود که بهترین شرایط استخراج لیکوپن از تفاله و رب گوجه فرنگی مربوط به مخلوط حلال های آلی ( ان -هگزان، استن و اتانول به نسبت 1:1:2) بود.

توضیحات بیشتر