فایل ورد مقاله پنير فراپالايش: توليد، چالش ها، انواع

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله پنير فراپالايش: توليد، چالش ها، انواع دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله پنير فراپالايش: توليد، چالش ها، انواع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله پنير فراپالايش: توليد، چالش ها، انواع،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله پنير فراپالايش: توليد، چالش ها، انواع :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:22
نویسنده(ها):
الهه مرادیان – گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ازاداسلامی واحددامغان
مهسا تبری – استادیار علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان، ایران
مرضیه بلندی – استادیارگروه صنایع غذایی دانشگاه ازادواحددامغان

چکیده:
پنیرفراپالایش پنیری است که بابافت نرم و مالش پذیر که درنتیجه فراپالایش شیر تاماده خشک 35درصد و سپس انعقادانزیمی ناتراوه حاصل به دست م یآید این پنیر فاقد دوره رسیدن است و ماندگاری آن نیز حداکثر 2ماه می باشد این محصول مورددرخواست جامعه است و باتوجه به رواج زندگی شهری تولید آن باید درجهت تامین سلامت عمومی میب اشد تاکنون انواع مختلفی ازپنیرها به ورش فناوری فراپالایش تولید شده اند تولید این گونه محصولات نیازمند برطرف ساختن مشکلات تکنولوژیکی و فنی است و باید پارامترهای اقتصادی و فرهنگی را نیز درنظر گرفت دراین بررسی به تولید چالشها و انواع پنیر فراپالایش درایران و جهان پرداخته شده است

توضیحات بیشتر