فایل ورد مقاله مقايسه و بررسي خصوصيات شيميايي دو لسيتين هندي و ساخت داخل

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مقايسه و بررسي خصوصيات شيميايي دو لسيتين هندي و ساخت داخل دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه و بررسي خصوصيات شيميايي دو لسيتين هندي و ساخت داخل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه و بررسي خصوصيات شيميايي دو لسيتين هندي و ساخت داخل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه و بررسي خصوصيات شيميايي دو لسيتين هندي و ساخت داخل :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
ابولفضل بوژمهرانی – عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
محمد رستمی – عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
مهدی فرقانی – عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
حمید بخش آبادی – دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته ی علوم و صنایع غذایی دانشگاه گرگان

چکیده:
فسفاتیدیل کولین یا لسیتین از ترکیبات مهم غشا است که در سلول های بدن و همچنین در اکثر غذاها یافت می شود. هدف از این مطالعه مقایسه دو نلسیتین تولیدی در داخل با نوع هندی آن به منظور ارتقای سطح کیفی لسیتین تولیدی می باشد. از طرح کاملا تصادفی برای اندازه گیری ویژگیهای لسیتین شامل، میزان اسیدیته، رطوبت، فسفاتیدها و میزان روغن استفاده گردید. نتایج نشان داد که که نوع لسیتین بر میزان اسیدیته تاثیر معنی دار داشت. به گونه ای که لسیتین هندی دارای اسیدیته بالاتری از لسیتین ساخت داخل بود. لسیتین هندی به طور غیرمعنی داری دارای رطوبت بیشتری از نوع ساخت داخل بود. همانطور که مشخص است کمینه میزان روغن با 40 درصد مربوط به لسیتین هندی بود. مقایسه میانگین ها به روش آزمون دانکن نشان داد که لسیتین هندی در حدود 17 درصد دارای فسفاتید، بیشتری نسبت به نوع داخلی بود.

توضیحات بیشتر