فایل ورد مقاله مقايسه ويتامين ث در ميوه تازه، ميوه خشک و دم نوش ميوه في جوآ

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مقايسه ويتامين ث در ميوه تازه، ميوه خشک و دم نوش ميوه في جوآ دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه ويتامين ث در ميوه تازه، ميوه خشک و دم نوش ميوه في جوآ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه ويتامين ث در ميوه تازه، ميوه خشک و دم نوش ميوه في جوآ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه ويتامين ث در ميوه تازه، ميوه خشک و دم نوش ميوه في جوآ :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:5
نویسنده(ها):
سحر کبیری – دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
فرزاد غیبی – عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات خراسان رضوی
مریم جوکار – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

چکیده:
feijo.sellowiana یک درخت همیشه سبز از خانواده میرتاسه (myrtasea) است که به طور متوسط حاوی 9 میلی گرم ویتامین ث می باشد در این پژوهش به بررسی مقدار ویتامین ث با استفاده از روش HPLC در سه حالت تازه، خشک و دم نوش آن پرداخته شده است. نتایج نشان داده است که میوه خشک علاوه بر برتری در ویژگی های حسی مقدار ویتامین ث مورد نیاز را تامین می کند وامکان دسترسی به این میوه ارزشمند را در تمام فصول سال فراهم می کند.

توضیحات بیشتر