فایل ورد مقاله پوشش ها و فيلم هاي بر پايه نشاسته

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله پوشش ها و فيلم هاي بر پايه نشاسته دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله پوشش ها و فيلم هاي بر پايه نشاسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله پوشش ها و فيلم هاي بر پايه نشاسته،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله پوشش ها و فيلم هاي بر پايه نشاسته :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
مینا باقری – دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه پژوهشی بایوپلیمر، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
حجت کاراژیان – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تربت حیدریه، گروه علوم و صنایع غذایی، تربت حیدریه، ایران
امیر حیدری – استادیار گروه مهندسی شیمی،دانشگاه محقق اردبیلی،اردبیل، ایران

چکیده:
مشتری ها غذاهایی ماندگارتر و با کیفیت بالاتر را تقاضا می کنند، در عین حالی که آسیب پذیری بسته بندی کمتر باشد وقابلیت بازیافت افزایش یابد. این گونه تقاضاها باعث افزایش علاقه به فیلم های خوراکی و قابل تجزیه به لحاظ زیستی یاموادی شده اند که برای گسترش عمر مواد غذایی و توسعه کیفیت به کار برده می شوند. این گونه فیلم ها دارای توانایی کاهش میزان مواد بسته بندی پلیمر سنتزی مرسوم غیر قابل تجدید هستند و نیز استفاده از ترکیبات محصولات کشاورزی فیلمهای خوراکی می توانند از پروتئین، پلی ساکارید ها، لیپید ها یا ترکیبی از این مواد آماده شوند. فیلم های نشاسته به علتخصوصیات هیدروفیلی پلیمر های نشاسته، مانع کمی در برابر آن هستند. فیلم های پروتئین یا پلی ساکاریدها خصوصیات مکانیکی و نوری خوبی دارند اما بسیار حساس به رطوبت هستند

توضیحات بیشتر