فایل ورد مقاله تاثير استخراج با پيش تيمار فراصوت بر محتواي ترکيبات فنلي عصاره شقاقل

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تاثير استخراج با پيش تيمار فراصوت بر محتواي ترکيبات فنلي عصاره شقاقل دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير استخراج با پيش تيمار فراصوت بر محتواي ترکيبات فنلي عصاره شقاقل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير استخراج با پيش تيمار فراصوت بر محتواي ترکيبات فنلي عصاره شقاقل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير استخراج با پيش تيمار فراصوت بر محتواي ترکيبات فنلي عصاره شقاقل :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:13
نویسنده(ها):
زهرا گرایلی – دانشگاه آزاداسلامی واحدسبزوارگروه علوم صنایع غذایی سبزوار ایران
هما بقایی – دانشگاه آزاداسلامی واحدسبزوارگروه علوم صنایع غذایی سبزوار ایران
اکرم شریفی – دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده:
دراین مطالعه استخراج عصاره شقاقل به کمک امواج پیش تیمار فراصوت انجام گرفت و جهت بررسی نتایج ازطرح کاملا تصادفی درقالب ازمون فاکتوریل استفاده گردید اطلاعات بدست آمده با استفاده ازنرم افزار اماری Statistix موردتحلیل و تجزیه قرارگرفت و مقایسه میانگین داده ها با روش lsd درسطح احتمال 5درصد انجام شد اثرسه متغیر مستقل شامل دما 70و80درجه سانتیگراد حلال آب مقطراتانول اتانول و متانول و اتانول و اسیدکلریدریک و روش استخراج فراصوت و بدون فراصوت برروی متغیر وابسته میزان فنولی کل بررسی شد شرایط بهینه برای میزان ترکیبات فنولی کل دمای 80درجه حلال اتانول و اسیدکلریدریک و روش استخراج بدون فراصوت بود که غلظت ترکیبات فنولی 259/41میلی گرم اسیدگالیک در100میلی لیتر بدست آمد

توضیحات بیشتر