فایل ورد مقاله بررسي ميزان ارتباط فصول (تابستان و زمستان) با ميزان تجمع آهن در ماهي زمين- کن دم نواري در مناطق بندرعباس ، بندر خمير و درگهان

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله بررسي ميزان ارتباط فصول (تابستان و زمستان) با ميزان تجمع آهن در ماهي زمين- کن دم نواري در مناطق بندرعباس ، بندر خمير و درگهان دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي ميزان ارتباط فصول (تابستان و زمستان) با ميزان تجمع آهن در ماهي زمين- کن دم نواري در مناطق بندرعباس ، بندر خمير و درگهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي ميزان ارتباط فصول (تابستان و زمستان) با ميزان تجمع آهن در ماهي زمين- کن دم نواري در مناطق بندرعباس ، بندر خمير و درگهان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي ميزان ارتباط فصول (تابستان و زمستان) با ميزان تجمع آهن در ماهي زمين- کن دم نواري در مناطق بندرعباس ، بندر خمير و درگهان :


محل انتشار: اولین کنگره ملی الکترونیکی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
زهره بهین – گروه شیمی دانشکده علوم پایه دانشگاه پیام نور کرمان
عبدالواحد رحمانی – گروه شیمی دانشکده علوم پایه دانشگاه هرمزگان بندرعباس
سید ضیاء محمدی نبارکه – گروه شیمی دانشکده علوم پایه دانشگاه پیام نور کرمان
ناصر کوسج – گروه شیلات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه هرمزگان، بندرعباس

چکیده:
تحقیق حاضر به منظور بررسی غلظت عنصر آهن در بافت عضله ماهی زمین کن دم نواری در مناطق بندرعباس،بندر همیر و درگهان انجام شد. در پژوهش کنونی تاثیر فصل بر میزان تجمع عنصر آهن در این نوع ماهی در این مناطق مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری توسط دستگاه جذب اتمی در این نوع ماهی از سه منطقه طی دو فصل زمستان و تابستان انجام شد. نتایج نشان داد که غلظت عنصر آهن در این گونه ماهی در بین دو فصل تابستان و زمستان اختلاف معنی دار وجود دارد (0/05>p). غلظت عنصر آهن در هر دو فصل (زمستان<تابستان) در بندر خمیر دارای بالاترین مقدار بود و می توان گفت که فصل می تواند بر روی میزان تجمع عناصر سنگین موثر باشد همچنین غلظت عنصر آهن در بافت عضله این گونه ماهی در این سه منطقه از استاندارد جهانی FDA بیشتر بوده است و مصرف این ماهی توسط انسان خطری برای سلامتی آن ایجاد می کند.

توضیحات بیشتر