فایل ورد مقاله تاثير کيفيت شيرخام بر عمر نگهداري شير و محصولات جانبي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تاثير کيفيت شيرخام بر عمر نگهداري شير و محصولات جانبي دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير کيفيت شيرخام بر عمر نگهداري شير و محصولات جانبي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير کيفيت شيرخام بر عمر نگهداري شير و محصولات جانبي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير کيفيت شيرخام بر عمر نگهداري شير و محصولات جانبي :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
حامد ادیبی درونکلایی – دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
صاحبه صداقتی – دانشجوی دوره کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
مدت عمر نگهداری شیرهای تولید شده و محصولات جانبی آنها تا حدود زیادی تحت تأثیر کیفیت شیر خام میباشد. اساس اندازهگیری ترکیبات میکروبی و سلولهای سوماتیک توسط بار آنزیمهای مقاوم به گرما امکانپذیر میباشد. معمولا باکتریهایPsychrotrophicدر سطح زیاد در شیر حضور دارند که وجود پروتئازها و لیپازهای مقاوم به گرما میتوانند باعث شکستن پروتئین و چربی بشوند. وجود ترکیبات میکروبی و سلولهای سوماتیک زیاد در شیرخام با فعالیتهای پروتئازی با ثباتحرارتی بالا (پلاسمین) و لیپازی (لیپوپروتئین لیپاز) ارتباط پیوسته دارد. توانایی از بین بردن، حذف و کنترل میکرو اورگانیسم در فرآیندهای سردسازی و پاستوریزاسیون میتواند راهی برای اصلاح ترکیبات میکروبی و جلوگیری از بین رفتن عطر و طعم شیر شود. شیرهایی که دارای مقادیر کمتری از ترکیبات میکروبی و سلولهای سوماتیک باشند نشان از سلامت شیر ومحصولات جانبی تولیدی حاصل از آن میباشد

توضیحات بیشتر