فایل ورد مقاله نانوکپسوله کردن عناصر غذايي با استفاده از سيستم هاي انتقال مبتني بر ليپيد

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نانوکپسوله کردن عناصر غذايي با استفاده از سيستم هاي انتقال مبتني بر ليپيد دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نانوکپسوله کردن عناصر غذايي با استفاده از سيستم هاي انتقال مبتني بر ليپيد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نانوکپسوله کردن عناصر غذايي با استفاده از سيستم هاي انتقال مبتني بر ليپيد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نانوکپسوله کردن عناصر غذايي با استفاده از سيستم هاي انتقال مبتني بر ليپيد :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:20
نویسنده(ها):
مریم عباسی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی صنایع غذایی، دانشکده صنایع و مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین
شادی خضرائی خواه نوری – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی صنایع غذایی، دانشکده صنایع و مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، قزوین،
نسرین مویدنیا – استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده صنایع و مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، قزوین، ایران

چکیده:
فرایند نانوکپسوله کردن، از عناصرغذایی حساس در برابر شرایط نامطلوب زیست محیطی و یا هنگام فراوری در کارخانه،به هنگام پخت ماده غذایی و یا در برابر آنزیم های دهان و معده محافظت می کند تا جذب آنها توسط بدن براحتی صورت گیرد. همچنین با استفاده ازین روش میتوان مواد مغذی با عطر و یا طعم های نامطبوع را از طریق نانوکپسولها بدون احساس عطر یا مزه ناخوشایندبه غذا اضافه نمود. در این گزارش یک نمای کلی از نانوکپسوله کردن عناصرغذایی زیست فعال با استفاده از سیستم های انتقال مبتنی بر لیپید ارائه خواهد شد.این بررسی در ابعاد مختلف از جمله روش تولید،کاربردها و ویژگی ها و مزایا و معایب برای چهار نانوحامل لیپیدی مشهور یعنی نانو امولسیون ها،نانو لیپوزوم ها،نانو ذرات لیپیدی جامد وحامل های لیپیدی نانو ساختار صورت میگیرد .

توضیحات بیشتر