فایل ورد مقاله مديريت بحران کيفيت آب پشت سدها ناشي از سموم جلبکي(سيانوتوکسين ها) در آب هاي آشاميدني

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مديريت بحران کيفيت آب پشت سدها ناشي از سموم جلبکي(سيانوتوکسين ها) در آب هاي آشاميدني دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مديريت بحران کيفيت آب پشت سدها ناشي از سموم جلبکي(سيانوتوکسين ها) در آب هاي آشاميدني  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مديريت بحران کيفيت آب پشت سدها ناشي از سموم جلبکي(سيانوتوکسين ها) در آب هاي آشاميدني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مديريت بحران کيفيت آب پشت سدها ناشي از سموم جلبکي(سيانوتوکسين ها) در آب هاي آشاميدني :


محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران
تعداد صفحات:16
نویسنده(ها):
محمدرضا علی پور – مدیر امور نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب ، شرکت آب و فاضلاب مشهد
شمیم شرقی – کارشناس آزمایشگاه فاضلاب ، شرکت آب و فاضلاب مشهد

چکیده:
سیانوباکترها که جلبک های سبز آبی یا باکتری های سبز آبی یا سیانوفیت ها هم نامیده می شوند در حقیقت باکتری های گرم منفی هستند که دارای کلروفیل بوده و فتوسنتز می کنند. شکوفایی سیانوباکترها باعث اثرات زیست محیطی مهمیدر منابع آب همچون تولید سم و ایجاد طعم و بو حتی در غلظت های پایین می گردد. سم تولید شده در انسان و حیوانات ایجاد بیماری و حتی مرگ میکنند. این آب ها سبب مرگ سریع ماهیان و سایر موجودات آبزی میگردند. از لحاظ بهره برداریتعداد زیاد سیانوباکترها، می تواند اثر شدیدی برفرایند تصفیه آب مانند کواگولاسیون و فیلتراسیون داشته باشد. موضوع مهمبرای تامین کنندگان ، محصولات تولیدی ناشی از متابولیسم سیانوباکترها به ویژه سموم جلبکی یا سیانوتوکسین ها و طعم و بو می باشد. رشد سیانوباکترها به شدت تحت تاثیر شدت نور، درجه حرارت آبPHغلظت دی اکسید کربن، مواد مغذی در دسترس(نیتروژن ، فسفر، آهن و مولیبدان)، مشخصات فیزیکی آب (شکل و عمق)، پایداری ستون آب ، نرخ جریان آب (رودخانه ها)یا جابجایی افقی حاصل از جریان های ورودی یا باد(مخازن و دریاچه ها)و کارکرد و ساختار اکوسیستم آبی می باشد. اگر چند عامل به طور هم زمان اتفاق بیفتد رشد سیانوباکترها بهینه شده و شرایط پتانسیل شکوفایی به وقوع می پیوندد.در این مقاله، ضمن معرفی سیانوباکترها، عوامل موثر بر رشد آن ها و اثرات آن ها بر منابع آبی، تشریح انواع روش های تعیین چارچوب های سطوح هشدار مربوط به بحران حضور سیانوباکترها در آب آشامیدنی بر اساس تعداد سیانوباکترها در منابع آبی و یا غلظت کلروفیلAمراحل ایجاد یک برنامه مدیریتی مقابله با بحران و توسعه و گسترش آن و ارتباطات بین بخشی در موقع بحران ارائه می گردد.

توضیحات بیشتر