فایل ورد مقاله نقش آنزيم ها در فرآوري ماهي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نقش آنزيم ها در فرآوري ماهي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نقش آنزيم ها در فرآوري ماهي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نقش آنزيم ها در فرآوري ماهي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نقش آنزيم ها در فرآوري ماهي :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:13
نویسنده(ها):
مریم امیدوار – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
سارا روحی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
نوشین آراسته قادر آباد – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

چکیده:
آنزیمها ترکیباتی هستند که می توانند سرعت واکنش را تا حدود 7^10 برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم برای انجام واکنش تسریع می کند . فرآورده های دریایی پس از تولید ، نسبت به دیگر غذا ها فساد پذیر ترند و بیشتر تحت فرآیند اتولیز و واکنش های بیوشیمایی داخلی قرار می گیرند . واکنش های بیو شیمیایی و کاتالیز شده ی آنزیمی اهمیت فرآوانی در کاهش کیفیت فرآورده های دریایی دارند، به طوری که برخی از این آنزیم ها به عنوان شاخص کیفیت و سنجش تازگی ماهیان در نظر گرفته می شوند. اخیراً استفاده فعال از آنزیمها در فرآوری ماهی و سایر آبزیان وارد عمل شده است و در همه فرآیندهای رسیدگی و جا افتادن فرآورده، آنزیم ها نقش بسیار مهمی داشته اند .آنزیم های داخلی و آنزیم های میکروبی در این ارتباط نقش مهمی دارند.در این مقاله سعی بر این شده است به بررسی نقش آنزیم های مختلف و چگونگی عملکرد آن ها در بافت ماهیان مورد پرداخته شود.

توضیحات بیشتر