فایل ورد مقاله نقش پرتودهي در ماندگاري مواد غذايي و تاثير اشعه يونيزه بر کيفيت آن

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نقش پرتودهي در ماندگاري مواد غذايي و تاثير اشعه يونيزه بر کيفيت آن دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نقش پرتودهي در ماندگاري مواد غذايي و تاثير اشعه يونيزه بر کيفيت آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نقش پرتودهي در ماندگاري مواد غذايي و تاثير اشعه يونيزه بر کيفيت آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نقش پرتودهي در ماندگاري مواد غذايي و تاثير اشعه يونيزه بر کيفيت آن :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
نجمه رمدانی – کارشناس ارشد تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ساری
منیژه بابایی – کارشناس ارشد تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
زهرا فرخی – کارشناس ارشد میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

چکیده:
تولید غذای سالم و ایمن یکی از نیازهای اساسی مصرف کننده می باشد استفاده از روش های غیر حرارتی برای نگهداری مواد غذایی علاوه بر بهبود بخشیدن عمر ماندگاری، کیفیت مواد غذایی را نیز حفظ می کند. پرتودهی به خوراکی ها و غذاها از جمله تکنولوژی های جدید برای مقابله با آلودگی می باشد که روز به روز گسترش می یابد. از سوی دیگر برخی ار محققان و متخصصان نسبت به مفید بودن و بی ضرر بودن این شیوه تردید دارند و بعضا آن را خطرناک ارزیابی می کنند. اشعه دهی مواد غذایی نوعی فرایندسرد برای سالم سازی مواد غذایی محسوب می شود. فرایندی است که طی آن غذا و سایر فراورده های مصرفی را به منظور از بین بردن باکتری های مضر و انگل ها ، به تاخیر انداختن جوانه زدن اسپورها و افزایش مدت زمان نگهداری غذا، پس از عمل اوری در معرض اشعه گاما، اشعه x و الکترون با ولتاژ بالا قرار میدهند. تابش در بعضی موارد اثرات کمی بر ترکیبات مواد غذایی می گذارند که این بررسی به شرح پیرامون اثر اشعه بر ترکیبات مواد غذایی به منظور پایداری آنها تاثیر اشعه یونیزه بر کیفیت آن همچنین برخی از کاربردهای موثر پرتودهی در مواد غذایی می پردازد.

توضیحات بیشتر