فایل ورد مقاله نقش خرما به عنوان محصولي فراسودمند در سلامتي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نقش خرما به عنوان محصولي فراسودمند در سلامتي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نقش خرما به عنوان محصولي فراسودمند در سلامتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نقش خرما به عنوان محصولي فراسودمند در سلامتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نقش خرما به عنوان محصولي فراسودمند در سلامتي :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
مهدی جلالی – دانشجوی دکتری ،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران
امیر حسین الهامی راد – استادیار ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران
اسماعیل عطای صالحی – استادیار ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان، ایران

چکیده:
خرما به عنوان یکی از غذاهای عملگرا است که می تواند باعث کاهش خطر ابتلاء به بیماری ها شود. میوه ی طبیعی خرما دارای فرکتوز و فلوراید بوده که به ترتیب می تواند ماده ی سمی آلوکسان را که باعث تشدید دیابت تجربی ( ملیتوس ) می شود را کنترل نماید و حتی مانع از رشد استرپتوکوک میوتانس می شود که در پوسیدگی دندان نقش دارد ، گردد. هسته ی خرما دارای خواصی نظیر افزایش دهنده تستوسترون و همچنین خاصیت هیپولیپیدمی داشته و حتی می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان استفاده گردد. پنیر و چمچمه خرما دارای اثرات ضد ادم و استروژنیک فراوانی می باشند. دانه گرده خرما سبب پیشگیری از بیماری های پروستات می گردد. شربت عسل خرما حاوی مقادیر زیادی مواد قندی است که هضم و جذب آسانی دارد و می تواند انرژی مورد نیاز برای پیشگیری از ضعف جسمانی را فراهم آورد که حتی در زنانی که حامله هستند باعث پیشرفت زایمان می گردد. بررسی ها در مورد خرما و فرآورده های تغذیه ای حاصل از آن همچنان ادامه دارد و حتی تولید غذاهای فراسودمند ( عملگرا ) با پایه ی خرما شروع شده است.

توضیحات بیشتر