فایل ورد مقاله تلخي زدايي از پسماندهاي مرکبات براي توليد فرآورده هاي سودمند غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تلخي زدايي از پسماندهاي مرکبات براي توليد فرآورده هاي سودمند غذايي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تلخي زدايي از پسماندهاي مرکبات براي توليد فرآورده هاي سودمند غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تلخي زدايي از پسماندهاي مرکبات براي توليد فرآورده هاي سودمند غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تلخي زدايي از پسماندهاي مرکبات براي توليد فرآورده هاي سودمند غذايي :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:13
نویسنده(ها):
علی محمدی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی پردیس دانشگاهی خزر محمود آباد استان مازندران
احسان فرح آبادی زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی پردیس دانشگاهی خزر محمود آباد استان مازندران

چکیده:
درمرکبات ترکیبات اصلی عامل تلخی شامل نارینجینین ازگروه فلاونوئیدها و لیمونین ازگروه لیمونوئیدها می باشد وهمین ترکیبات تلخی زاسبب انجام تحقیقات وارایه روشهای تئوری و تکنولوژیکی بسیاری برای رفع ترکیبات تلخی زاشده است وباتوجه به اثرات مفید این ترکیبات درسلامت انسان و استفاده های مفید درفراورده های غذایی بررسی خصوصصیات ترکیبات تلخی زا و اثرروشهای انزیمی جذبی و تبادل یونی بتاسیکلودکسترین میکروبی استفاده ازخلائ و روش اصلاح ژن برای رفع تلخی ازپسماندهای و اب مرکبات سبب پژوهشها و روشهای بسیاری دراین زمینه گردیده است باتوجه به روشهای موجود روش جذب سطحی ازنوع تبادل یونی بهترین روش تکنولوژیکی و روش انزیمی بهترین روش کیفی می باشد و درنهایت شاید پیشرفت های علم ژنتیک و اصلاح ژن دروازه ای باشد که روشهای فوق برای همیشه به فرموشی سپرده شود

توضیحات بیشتر