فایل ورد مقاله نقش سيستم هاي مديريتي در ارتقاي سلامت غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نقش سيستم هاي مديريتي در ارتقاي سلامت غذايي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نقش سيستم هاي مديريتي در ارتقاي سلامت غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نقش سيستم هاي مديريتي در ارتقاي سلامت غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نقش سيستم هاي مديريتي در ارتقاي سلامت غذايي :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:13
نویسنده(ها):
سکینه حسن پور بریجانی – مازندران، شهرستان نکا کارشناس حرفه و فن دبیر آموزش و پرورش نکا
علی اصغر عشیری – مازندران، شهرستان نکا کارشناس حرفه و فن دبیر آموزش و پرورش نکا
مریم حسن پور بریجانی – مازندران، شهرستان نکا کارشناس ارشد دبیر آموزش و پرورش نکا
سید حمید ساداتی – مازندران، شهرستان نکا کارشناس مدیریت دبیر آموزش و پرورش نکا

چکیده:
صنعت بسته بندی در شکل و فرم بنیادین به عنوان ظرف حاوی محصول با ایفای نقش حفاظت کننده و آگاهی دهنده مهمترین وجه انتقال در زنجیره توزیع یک محصول غذایی از تولید تا مصرف است. بررسی ها نشان داد بسته بندی مواد غذایی با ظروف شیشه ای احتمال شکستن زیاد و بازیافت آن آسان بوده است بسته بندی با قوطی فلزی با یک لایه لاک سنتزی بین ماده غذایی و فلز از خوردگی فلزات جلوگیری کرده و مقاومت را بالا برده و بازیافت این ماده نیز آسان است. پلاستیک ها از نوع ترموپلاست در صنعت بسته بندی مواد غذایی بکار برده می شوند که اگر منومرها تبدیل به پلی مر نشوند بسیار خطرناک بوده همچنین بازیافت آسان است ولی کیفیت ماده اولیه را ندارد. اگر وارد خاک شود خاصیت خاک را تغییر داده و باعث آلودگی محیط زیست می شود. کاغذ و مقوا در بسته بندی مواد غذایی بدلیل جذب رطوبت ، عبور گاز و گرما کمتر مورد استفاده قرار گرفته که بازیافت این بسته بندی ها به دلیل آغشته شدن با مواد غذایی بسیار مشکل بوده و حتی با سوزاندن تنها می توان کودهای گیاهی درست کرد که آن هم به دلیل سوزاندن و خروج گازها باعث آلودگی محیط زیست شده است. اما امروزه با پیشرفت فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی بوسیله حس گرهای نانو با تزریق در بسته ها مشکل بازیافت مواد و محیط زیست در حال حل شدن است و هم سلامتی مواد غذایی و بدنبال آن سلامتی افراد جامعه را در پی خواهد داشت.

توضیحات بیشتر