فایل ورد مقاله توليد دوغ توسط عصاره ي اتانولي مرزنجوش وبررسي اسيديته آن درشرايط آزمايشگاهي درطول زمان نگهداري

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله توليد دوغ توسط عصاره ي اتانولي مرزنجوش وبررسي اسيديته آن درشرايط آزمايشگاهي درطول زمان نگهداري دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله توليد دوغ توسط عصاره ي اتانولي مرزنجوش وبررسي اسيديته آن درشرايط آزمايشگاهي درطول زمان نگهداري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله توليد دوغ توسط عصاره ي اتانولي مرزنجوش وبررسي اسيديته آن درشرايط آزمايشگاهي درطول زمان نگهداري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله توليد دوغ توسط عصاره ي اتانولي مرزنجوش وبررسي اسيديته آن درشرايط آزمايشگاهي درطول زمان نگهداري :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
مهدی اطهری – دانشگاه آزاد اسلامی،واحدسبزوار،گروه علوم وصنایع غذایی،سبزوار،ایران
محمدرضا سعیدی اصل –
امیرحسین الهامی راد –

چکیده:
بیماریهای ناشی از غذادر نتیجه مصرف غذاهای آلوده به باکتریهای عامل فساد وبیماریزا بطور مستقیم در سلامت جامعه نقش دارد. استفاده از مواد شیمیایی به منظور جلوگیری ،یا به تاخیرانداختن فسادموادغذایی امروزه دارای کاربرد وسیعی می باشد .گیاهمرزنجوش گیاه دارویی از خانواده نعناعیان است.امروزه از بخشهای گیاه مرزنجوش و عصاره های بیوشیمیایی آن شامل گیاه کامل ، برگ ،اسانس و غیره بطور معمول در صنایع غذائی به عنوان ادویه در صنعت صابون سازی جهت معطر کردن و در فراورده های آرایشی به دلیل مهار اکسیداسیون لیپید استفاده می شود . دراین بررسی ، دوغ بدون گاز حاوی غلظتهای 1/5,3,6درصدعصاره اتانولی مرزنجوش تهیه شد وخواص فیزیکوشیمیایی (اسیدیته) آن درطی دوره ی نگهداری در دمای محیط ویخچال بررسی شد.نتایج نشان داد که نمونه های نگهداری شده در دمای محیط خواص شیمیایی محصول (اسیدیته)دچار تغییرات شدند.

توضیحات بیشتر