فایل ورد مقاله توليد و بهينه سازي ماست پروبيوتيک همزده، با ويژگيهاي مناسب تغذيه اي و حسي،متناسب با ذائقه مصرف کننده ايراني

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله توليد و بهينه سازي ماست پروبيوتيک همزده، با ويژگيهاي مناسب تغذيه اي و حسي،متناسب با ذائقه مصرف کننده ايراني دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله توليد و بهينه سازي ماست پروبيوتيک همزده، با ويژگيهاي مناسب تغذيه اي و حسي،متناسب با ذائقه مصرف کننده ايراني  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله توليد و بهينه سازي ماست پروبيوتيک همزده، با ويژگيهاي مناسب تغذيه اي و حسي،متناسب با ذائقه مصرف کننده ايراني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله توليد و بهينه سازي ماست پروبيوتيک همزده، با ويژگيهاي مناسب تغذيه اي و حسي،متناسب با ذائقه مصرف کننده ايراني :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:21
نویسنده(ها):
الهام سهرابی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد ورامین پیشوا
حمیدرضا مهدوی عادلی – استادیار عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور (کرج)
رقیه سکوتی فر – مربی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد ورامین پیشوا ،گروه علوم و صنایع غذایی

چکیده:
در بین فرآورده های تخمیری شیر، ماست مهمترین حامل باکتری های پروبیوتیک و عامل انتقال آن به مصرف کننده می باشد.ماست پروبیوتیک یک ماست غنی شده است که دارای خواص پیشگیری کننده و شفا بخش می باشند.هدف از این تحقیق، تولیدماست پروبیوتیک همزده، با ویژگیهای مناسب تغذیه ای و حسی، متناسب با ذائقه مصرف کننده ایرانی بوده است.در این تحقیق ، از دو گونه باکتری پروبیوتیک شامل؛ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس به صورت منفرد و ترکیبی، به همراهباکتری های معمول سنتیماست استفاده شد، به صورتی که این مطالعه دارای 4 تیمار شامل؛ نمونه تهیه شده با استارترهای سنتیماست (نمونه شاهد)، نمونه تهیه شده با استارترهای سنتی ماست و بیفیدوباکتریوم لاکتیس، نمونه تهیه شده با استارترهای سنتی ماست و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و نمونه تهیه شده با استارترهای سنتی ماست ومخلوط بیفیدوباکتریوم لاکتیس ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بود. آزمون میکربی شامل شمارش باکتری های پروبیوتیک وآزمون حسی شامل ارزیابی بافت، عطر وطعم، رنگ و بو بود، که در روزهای اول ، نهم و هجدهم نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد بر روی تیمارها انجام شد. در تمام تیمارها با گذشت زمان نگهداری، تعداد کل باکتری های زنده پروبیوتیک و ویژگی های حسی کاهش یافت.نتایج بدست آمده ازارزیابی نمونه ها در طول 18 روز نگهداری نشان داد که در تمام نمونه ها تا پایان زمان نگهداری، تعداد باکتری های پروبیوتیک زنده بالاتر از میزان استاندارد(cfu/ml) 6 10 بود.بیشترین تعداد باکتری در روز هجدهم متعلق به نمونه حاوی بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ب ه صورت ترکیبی بود.نتایج ارزیابی های حسی نیز نشان داد که نمونه ماستحاوی بیفیدوباکتریوم لاکتیس بهترین طعم (ترکیب بو و مزه) و نمونه ماست حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بهترین بافت را در طول دوره نگهداری داشته است. در مورد شاخص های عطر و بو و رنگ محصول در طول دوره نگهداری، تغییرات محسوسی دیده نشد. مطلوبیت نهایی ماست از نظر داوران (پانلیست ها) متعلق به ماست حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و پس از آن ماست حاوی بیفیدوباکتریوم لاکتیس بود

توضیحات بیشتر