فایل ورد مقاله نقش نايسين و ناتامايسين به عنوان نگهدارنده مواد غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نقش نايسين و ناتامايسين به عنوان نگهدارنده مواد غذايي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نقش نايسين و ناتامايسين به عنوان نگهدارنده مواد غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نقش نايسين و ناتامايسين به عنوان نگهدارنده مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نقش نايسين و ناتامايسين به عنوان نگهدارنده مواد غذايي :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
سیما جعفری – دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه

چکیده:
ناتامایسین و نیسین مواد ضد میکروبی طبیعی هستند که بر روی طیف وسیعی از میکروارگانیسم در مواد غذایی اثر بازدارندگی دارند. ناتامایسین توسط گونه های استرپتومایسس تولید می شود و بر روی قارچ ها و مخمرها اثر بازدارندگی دارد و بر باکتری ها اثری ندارد و در محصولاتی که نیاز به فعالیت باکتری خت است بسیار مفید می باشد و در صنایع لبنی به عنوان ضد کپک جهت کاربرد سطحی در گنیر و نیز در محصولات گوشتی استفاده می شود این ماده همچنین از سنتز مایکوتوکسین ها جلوگیری می کند و نیسین توسط باکتری های اسید لاکتیک تولید می شود به عنوان نگهدارنده سالم مواد غذایی استفاده می شود.

توضیحات بیشتر