فایل ورد مقاله بررسي وضعيت بهداشتي آرد تافتون و لواش استان لرستان

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله بررسي وضعيت بهداشتي آرد تافتون و لواش استان لرستان دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي وضعيت بهداشتي آرد تافتون و لواش استان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي وضعيت بهداشتي آرد تافتون و لواش استان لرستان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي وضعيت بهداشتي آرد تافتون و لواش استان لرستان :


محل انتشار: اولین کنگره ملی الکترونیکی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
تعداد صفحات:4
نویسنده(ها):
زهرا علائی روزبهانی – پژوهشکده غذایی و کشاورزی، گروه پژوهشی مواد غذایی پژوهشگاه استاندارد
ریکا الماسیان – اداره کل استاندارد استان لرستان

چکیده:
آرد گندم ذرات ریز حاصل از آسیاب کردن گندم بوجاری شده می باشد . و به عنوان یکی از اجزای مهم در تهیه انواع غذاها می باشد. بنابراین بهداشت آرد از لحاظ میکروبی، برای مصرف کنندگان، حائز اهمیت است. هدف از این پژوهش بررسی وضعیت بهداشتی آرد تافتون و لواش تولیدی در سطح استان لرستان می باشد. نتایج آزمون بر روی 6 نمونه آرد تافتون و لواش نمونه برداری شده از واحد های تولیدی استان لرستان نشان می دهد. درمطالعه ی مذکور میانگین شمارش کپک 611cfu/gr بدست آمده است که بیشترین میزان کپک 1000cfu/gr است و در 5 نمونه از این نمونه های آرد تعداد کلستردیوم پرفرنژانس کمتر از 10cfu/gr محاسبه شده است و فقط در یک نمونه بیشترین میزان 50cfu/gr گزارش شده است. میانگین شمارش کلی میکرواورگانیسم ها 980cfu/gr وحداکثر میزان شمارش کلی میکرواورگانیسم ها 1360cfu/gr می باشد.

توضیحات بیشتر