فایل ورد مقاله حرارت دهي اهميت درآب پرتقال : چگالي، بريکس و PH

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله حرارت دهي اهميت درآب پرتقال : چگالي، بريکس و PH دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله حرارت دهي اهميت درآب پرتقال : چگالي، بريکس و PH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله حرارت دهي اهميت درآب پرتقال : چگالي، بريکس و PH،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله حرارت دهي اهميت درآب پرتقال : چگالي، بريکس و PH :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:14
نویسنده(ها):
زهره گروه ای ها – دانشجوی کارشناسی ارشدعلوم و صنایع غذایی دانشگاه ازاداسلامی واحدعلوم تحقیقات تهران
غلامحسن اسدی – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ازاداسلامی واحدعلوم تحقیقات تهران
بابک بهشتی – استادیارگروه مکانیک ماشین الات کشاورزی دانشگاه ازاداسلامی واحدعلوم تحقیقات تهران

چکیده:
تقاضا برای یافتن روشهای متفاوت به منظور پردازش موادغذایی و همچنین جایگزین الگوهای متداول ازقرن 21به بعد باسرعت چشمگیری افزایش یافته است مطالعات کمی متعددی درباره سودمند بودن تکنیکهای سازگار با محیط زیست انجام شده است که حرارت دهی اهمیک نمونه ای ازآنهاست حرارت دهی اهمیک درصنعت غذایی به مفهوم استفاده ازانرژی الکتریکی برای حرارت دادن موادغذایی به منظور نگهداری غیرفعال کردن فعالیت های میکروبی و یافرایندهای دیگر مانند پاستوریزاسیون استخراج تغلیظ آنزیم بری و غیره است دراین پژوهش آب پرتقال تحت شرایط حرارت دهی اهمیک درگرادیان ولتاژهای مختلف 10-14-18ولت/سانتیمتر حرارت داده شد گرادیان ولتاژ تاثیر معناداری برمدت زمان ازمایش و نرخ ازدست دادن رطوبت آب پرتقال درمدت زمان فراوری داشت P 005 ارتباط گرادیان ولتاژ با برخی ازخواص فیزیکوشیمیای آب پرتقال تغلیظ شده مانند بریکس چگالی و ph موردانالیز قرارگرفت

توضیحات بیشتر