فایل ورد مقاله نوشيدني فراسودمند و رژيمي چاي سرد برگ زيتون برپايه قند استويا

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نوشيدني فراسودمند و رژيمي چاي سرد برگ زيتون برپايه قند استويا دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نوشيدني فراسودمند و رژيمي چاي سرد برگ زيتون برپايه قند استويا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نوشيدني فراسودمند و رژيمي چاي سرد برگ زيتون برپايه قند استويا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نوشيدني فراسودمند و رژيمي چاي سرد برگ زيتون برپايه قند استويا :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
دینا کارآمد – عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی آبا
سمیرا مهدوی طارونی – دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مهندسی علوم و صنایع غذایی موسسه آموزش عالی آبا

چکیده:
برگ زیتون یک گیاه دارویی و حاوی ترکیبات فنولی فراوان و دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی است که پتانسیل بالایی در تولید غذاهای عملگرا دارد .یکی از اقتصادی ترین کاربرد آن تولید نوشیدنی چای است. با توجه به بازار تقاضا برای نوشیدنی های جدید، امکان تولید نوشیدنی رژیمی و فراسودمند چای سرد برگ زیتون بر پایه قند استویا وجود دارد.استویا یکی از شیرین کننده های طبیعی با شیرینی زیاد و بدون کالری است که دارای خواص ضد سرطانی و افزایش ایمنی بدن می باشد همچنین در شرایط آبی پایدار بوده و مصرف آن در اکثر فرمول های نوشیدنی ها مطلوب تر از سایر شیرین کننده ها می باشد. در این مقاله به بررسی کاربرد و خواص شیرین کننده استویا به عنوان شیرین کننده طبیعی غیر انرژی زا جهت استفاده در چای سرد برگ زیتون پرداخته شده است .ابتدا به ترکیبات تشکیل دهنده برگ زیتون و خواص درمانی آن پرداخته و سپس به معرفی ترکیبات ، خواص درمانی ، کاربرد استویا در نوشیدنی ها و چالش های مربوط به آن پرداخته می شود.

توضیحات بیشتر