فایل ورد مقاله بررسي ويژگي هاي مورفولوژيکي و بيوشيميايي باکتري Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنايع تخميري

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله بررسي ويژگي هاي مورفولوژيکي و بيوشيميايي باکتري Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنايع تخميري دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي ويژگي هاي مورفولوژيکي و بيوشيميايي باکتري Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنايع تخميري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي ويژگي هاي مورفولوژيکي و بيوشيميايي باکتري Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنايع تخميري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي ويژگي هاي مورفولوژيکي و بيوشيميايي باکتري Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنايع تخميري :


محل انتشار: اولین کنگره ملی الکترونیکی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
میرطاهر موسوی پیرلو – دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین
رامین حسینی – دانشیار گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین
مریم قنادنیا – استادیار گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین
مجید سلیمانی – دانشیار گروه شیمی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

چکیده:
باکتری ها موجودات ریز میکروسکوپی هستند که فواید و ضررهای زیادی دارند که در کل فایده های آنها بیشتر از ضررهایشان پیش بینی شده است. از فواید باکتری ها می توان به استفاده از آنها در صنایع تخمیری برای تولید اتانول و سایر محصولات تخمیری اشاره کرد. تولید اتانول از قند دی زایلوز به عنوان دومین قند فراوان در طبیعت و یکی از ترکیبات اصلی تشکیل دهنده پیکره گیاهان از اهمیت انکار ناپذیری برخوردار است هدف ما از این پژوهش بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی باکتری زایموموناس موبیلیس از جمله تخمیر دامنه وسیعی از پلیمرهای کربوهیدرات بخصوص قند دی زایلوز می باشد.

توضیحات بیشتر