فایل ورد مقاله خواص رئولوژي خمير وکيفيت نان

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله خواص رئولوژي خمير وکيفيت نان دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله خواص رئولوژي خمير وکيفيت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله خواص رئولوژي خمير وکيفيت نان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله خواص رئولوژي خمير وکيفيت نان :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:12
نویسنده(ها):
محسن پرهیزکار – استادیاروعضو هیئت علمی دانشگاه ازادقوچان دانشگاه آزادقوچان
شراره محسنی – کارشناس مهندسی شیمی دانشگاه ازادقوچان
سیدرضا محمودزاده آخرت – کارشناس ارشدمهندسی کشاورزی دانشگاه ازادقوچان
جعفرقلی جعفری – دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی شیمی دانشگاه ازادقوچان

چکیده:
اطلاعات موجود مبتی بردانش امروزی قدمت نان را تا6000 سال قبل تایید نموده و دربررسی های باستان شناسی دلایل غیرقابل تردیدی دراین زمینه بدست آمده است نان یکی ازارزانترین و مهمترین موادغذایی مورداستفاده انسان می باشد گرچه باارتقا سطح زندگی درکشورهای پیشرفته ازمیزان مصرف نان کاسته شده است لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای ازانرژی روزانه مردم کشورهای مختلف وبویژه اقشارکم درامد جامعه را تامین میکند ترکیب ارد و کیفیت نان همواره تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی توارثی و نوع فرایندهای عمل آوری می باشند ازمهمترین فاکتورهای موثربرترکیب و ویژگیهای آرد ومتعاقبا کیفیت نان حاصل درجه استحصال ارد می باشد دراین مقاله ابتدا به تعریف واژه درجه استحصال آرد و روشهای محاسبه و تعیین آن پرداخته و سپس تاثیر درجه استحصال آرد برترکیب وویژگیهای آرد خاکستر رنگ رطوبت پروتئین /فیبرخام /چربی گلوتن مرطوب /عددرسوبی /عدد فالینگ /اندازه ذرات آرد خواص رئولوژی خمیروخواص کیفی نان مورد مطالعه و بررسی قرارگرفته است

توضیحات بیشتر