فایل ورد مقاله ويژگي ها و تکنولوژي توليد فرآورده هاي لبني فراويژه

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله ويژگي ها و تکنولوژي توليد فرآورده هاي لبني فراويژه دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله ويژگي ها و تکنولوژي توليد فرآورده هاي لبني فراويژه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله ويژگي ها و تکنولوژي توليد فرآورده هاي لبني فراويژه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله ويژگي ها و تکنولوژي توليد فرآورده هاي لبني فراويژه :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:22
نویسنده(ها):
عبدالرضا آقاجانی – دانشجوی دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی و مربی دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده:
ماده غذایی فراویژه، ماده غذایی ای است که در بردارنده حداقل یک خاصیت سلامت بخش مشخص و به اثبات رسیده، علاوه بر خواص تغذیه ای پایه باشد و به صورت هدفمند توسط تولیدکننده تولید یا توسط دانشمندان علم تغذیه توصیه و توسط مصرف کننده مصرف شود. شیر و فرآورده های آن، بویژه فرآورده های تخمیری شیر، از مواد غذایی فراسودمند با اهمیت به شمار می آیند. شیرهای تخمیر شده فراسودمند مزایای چندگانه ای برای سلامتی مصرف کننده دارند. از موارد با ارزش در ارتباط با انتخاب و تولید غذاهای فراسودمند، ایمن بودن و بی خطر بودن مصرف آنها است. مواد غذایی حاوی پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها از جمله مهمترین فرآورده های فراویژه می باشند که تکنولوژی تولید آنها در حال حاضر مورد توجه بسیاری از جوامع قرار گرفته است.

توضیحات بیشتر