فایل ورد مقاله راهکارهاي کنترل و پيشگيري از توليد پاتولين

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله راهکارهاي کنترل و پيشگيري از توليد پاتولين دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله راهکارهاي کنترل و پيشگيري از توليد پاتولين  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله راهکارهاي کنترل و پيشگيري از توليد پاتولين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله راهکارهاي کنترل و پيشگيري از توليد پاتولين :


محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات:6
نویسنده(ها):
شهپر مقدمی – سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران – پژوهشکد ه غذایی وکشاورزی- گروه پژوهشی میکروبیولوژی
مریم جمشیدی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

چکیده:
پاتولین لاکتونی هتروسیکلیک غیر اشباع با نام شیمیائی 4- هیدروکسی فوروپیران(C7H6O4محلول در آب بصورت کریستال های بی رنگ با وزن مولکولی154/12 ونقطه ذوبی 111 5درجه سانتیگراد می باشد. متابولیت ثانویه و سمی 06 گونه مختلف از کپک های متعلق به بیش از 36 جنس تولید می شود. پاتولین دارای اثرات موتاژنیسیتی، تراتوژنیسیتی، ایمونوتوکسیسیتی استدر برابر حرارت بویژه در محیط اسیدی، نسبتاً پایدار است کاربرد درجه حرارت بالا، سولفیت، اسید اسکوربیک و کربن فعال و همچنین تخمیر الکلی و کاربرد درجه حرارتHTSTسبب کاهش میزان پاتولین می شود.

توضیحات بیشتر