فایل ورد مقاله ويژگي هاي آنتي اکسيداني دونات حاوي عصاره چوبک

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله ويژگي هاي آنتي اکسيداني دونات حاوي عصاره چوبک دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله ويژگي هاي آنتي اکسيداني دونات حاوي عصاره چوبک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله ويژگي هاي آنتي اکسيداني دونات حاوي عصاره چوبک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله ويژگي هاي آنتي اکسيداني دونات حاوي عصاره چوبک :


محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:13
نویسنده(ها):
بهناز انتظاری – گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
مسعود شفافی زنوزیان – گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
حجت کاراژیان – گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه
اکرم شریفی – گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

چکیده:
یکی از راه های جلوگیری از اکسیداسیون روغن ها و چربی ها افزودن آنتی اکسیدان ها است، اما با توجه به اینکه آنتی اکسیدان های سنتی امکان ایجاد اثرات نامطلوبی را در بدن دارند به تدریج از فهرست آنتی اکسیدان های مصرفی حذف می شوند. هدف از این پژوهش بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره ریشه گیاه چوبک در محصول دونات بود. خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره چوبک با اندازه گیری اندیس پراکسید (pv) ، مقدار کل ترکیبات فنولی و درصد مهارکنندگی رادیکال آزاد (DPPH) در محصول دونات بررسی شد. به این منظور ابتدا عصاره چوبک استخراج گردید و به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی در خمیر دونات مورد استفاده قرار گرفت. در این پژوهش تاثیر درصدهای مختلف عصاره ریشه گیاه چوبک (0%، 0/1%، 0/2%، 0/3%) بر روی خصوصیات انتی اکسیدانی محصول دونات بررسی شد. افزودن عصاره چوبک به دونات سبب افزایش معنی دار قدرت آنتی اکسیدانی و کاهش معنی دار اندیس پراکسید در سطح آماری 99 درصد گردید. در بین تیمارها غلظت 0/3% بیشترین اثر آنتی اکسیدانی را داشت و حتی بهتر از آنتی اکسیدان سنتزی (نمونه شاهد) عمل کرد. بیشینه ترکیبات فنولی با اختلاف معنی دار در غلظت 0/3% عصاره نیز مشاهده شد. به این ترتیب می توان ریشه گیاه چوبک را به عنوان منبعی از انتی اکسیدان های طبیعی معرفی نمود که این به علت از حضور ترکیبات ساپونینی و ترکیبات فنولی در ریشه چوبک می باشد.

توضیحات بیشتر